Επιδείνωση Καιρού: Πότε έρχεται ψυχρό μέτωπο, ποιες περιοχές θα χτυπήσει. Βροχές, καταιγίδες [φωτο]

Επιδείνωση Καιρού: Πότε έρχεται ψυχρό μέτωπο, ποιες περιοχές θα χτυπήσει. Βροχές, καταιγίδες [φωτο]

Καιρός 18,19,20,21/09: Πότε και πού αλλάζει ραγδαία. Από καύσωνα σε βροχές και καταιγίδεςΑλλαγή καιρού 5/9: Σε ποιες περιοχές βροχές και καταιγίδες. Έρχεται χειμώναςΑλλαγή καιρού, 4/9: Σε ποιες περιοχές ακραίες καταιγίδες, βροχές και… Ήρθε ο χειμώνας

Πότε έρχεται ραγδαία Επιδείνωση Καιρού;

Επιδείνωση καιρού προβλέπουν οι μετεωρολόγοι – Μέχρι και 5 βαθμούς Κελσίου θα πέσει η θερμοκρασίαΤο ψυχρό μέτωπο που αναμένεται να σαρώσει αύριο Πέμπτη (19/09) τη Βαλκανική Χερσόνησο, θα επηρεάσει αρχικά τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και τοπικές καταιγίδες καθώς και ισχυρούς ανέμους.

Θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας άνω των 5°C αναμένουμε στη βόρεια και ανατολική ηπειρωτική χώρα, ενώ στην Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά πριν την Παρασκευή 20/09.


Οι ελάχιστες θερμοκρασίες σήμερα:

Παρότι ο υδράργυρος την Τρίτη (17/09) ξεπέρασε τους 35°C στα ηπειρωτικά, η μείωση της διάρκειας της ημέρας και η πτώση των τιμών ελαχίστων θερμοκρασιών το βράδυ και νωρίς το πρωί μας υπενθυμίζει πως το καλοκαίρι δεν αργεί να τελειώσει.

Μεγάλες διαφορές ακόμη και 10°C παρατηρήθηκαν μεταξύ παραθαλάσσιων και ηπειρωτικών περιοχών, με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες να καταγράφονται σε ημιορεινά οροπέδια.Πηγή

Δείτε τη συνέχεια
Loading...
Loading...